Zoektocht

Bent u op zoek naar een (vakantie)woning in Zweden, dan kunnen wij u ook helpen:

  • Aan de hand van door u aangegeven criteria gaan wij uitgebreid zoeken via Internet en onze kontakten in Zweden
  • Als er een woning gevonden is, die uw belangstelling heeft, kunnen wij alvast voor u gaan kijken. Door onze voorselectie kunt u uiteindelijk 1 reis naar Zweden maken, waarbij u alleen nog maar die huizen hoeft te bekijken die echt interessant voor u zijn.
  • Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het aankooptraject. Afspraak maken met de makelaar. Met u meegaan naar de bezichtiging en met u meekijken of dit inderdaad een goed huis is (wij hebben geen “roze bril” op, u misschien wel…..). Mocht u tot aanschaf overgaan, dan gaan wij graag met u mee naar het tekenen van het (voorlopige-) koopcontract.
  • Ook na de aanschaf kunnen wij ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt genieten. U zoekt het meubilair uit dat u graag in het huis wilt hebben, wij halen dat voor u op. In geval van IKEA meubilair kunnen wij het ook voor u monteren.  Indien gewenst kunnen wij zelfs een nieuwe IKEA-keuken voor u plaatsen. Verven van het huis (binnen/buiten), behangen of laminaat leggen, we kunnen het allemaal voor u doen.

Ursulalund AB kan u helpen om uw droomhuis in Zweden te vinden!