Onderhoud

Klein en groot onderhoud

Veel werkzaamheden kunnen door ons worden verricht. U kunt hierbij denken aan grasmaaien, bladruimen en andere tuinwerkzaamheden, dakgoten schoonmaken, sneeuwruimen, schoonmaken, de voorraad pellets op peil houden, schilderwerk, kleine reparaties en winterklaar maken van de woning.

Verder kunnen wij het wat groter onderhoud voor u uitvoeren, u kunt daarbij denken aan schilderwerk (binnen en buiten), behangen, laminaat leggen, plaatsen van een nieuwe IKEA-keuken enzovoort.

Niet alles kunnen wij zelf doen, maar wij beschikken over een netwerk van betrouwbare bedrijven die zorgvuldig met uw bezit omgaan. U kunt hierbij denken aan een elektricien, loodgieter, een leverancier van pellets en pelletsbranders en een schoorsteenveger.

Bovenstaande werkzaamheden worden apart door ons gefactureerd. Wij sturen u voor aanvang een prijsopgaaf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Indien u ook het controlepakket afneemt, zullen wij uiteraard zo veel mogelijk de bezoeken aan uw woning combineren, zodat de kilometertoeslag zo laag mogelijk blijft.

Ursulalund AB zorgt er voor dat u zorgeloos kunt genieten van uw  huis in Zweden!